Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă vită cu roșiuțe și cous cous la Slow Cooker 5.0L DuraCeramic by Florina Badea

Rețetă vită cu roșiuțe și cous cous la Slow Cooker 5.0L DuraCeramic by Florina Badea
Rețetă vită cu roșiuțe și cous cous la Slow Cooker 5.0L DuraCeramic by Florina Badea Rețetă vită cu roșiuțe și cous cous la Slow Cooker 5.0L DuraCeramic by Florina Badea Rețetă vită cu roșiuțe și cous cous la Slow Cooker 5.0L DuraCeramic by Florina Badea

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• sare
• piper
• carne de vită 500 gr.feliată la 2 cm
• oregano
• ulei măsline 2 linguri
• roșii cherry întregi - 250 gr
• 125 gr. cous cous

Pentru sosul de linte:
• 1 cană de linte roșie
• 3-4 linguri ulei de măsline
• sare
• piper
• câteva fire de pătrunjel proaspăt

Descriere

Florina Badea a pus slow cookerul Crockpot 5.0L DuraCeramic la treabă și a pregătit o vită cu roșiuțe și cous cous absolut delicioasă, fragedă și aromată! Vezi rețeta și încearcă și tu!

Mod de preparare

  • Începe prin a felia carnea. Spală bucata de vită și curăț-o de pieliță. Șterge-o cu un prosop de hârtie absorbant și presară pe fiecare bucată de carne sare și piper, pe ambele părți, masând carnea ușor
  • Adaugă o lingură de ulei de măsline în oală, așază carnea și peste ea întinde o altă lingură de ulei
  • Adaugă roșiuțele peste care presară oregano și toarnă o cană mică de apă/supă de vită
  • Setează slow cookerul Crockpot 5.0L DuraCeramic pe modul HIGH timp de 4 ore și jumătate
  • După ce a expirat timpul, toarnă cous cous-ul în oală și mai lasă jumătate de oră

  • Cum prepari sosul:
    • Fierbe lintea până când se înmoaie, în apă cu sare
    • După ce a fiert, pune-o în blender cu 3-4 linguri de ulei de măsline, pătrunjel tocat, sare și piper. Pasează totul foarte bine și sosul este gata!

    Poți servi vită cu ce legume vrei, cu o salată sau orice altceva îți place! Poftă bună!