Rețetă vită cu roșiuțe și cous cous la Slow Cooker 5.0L DuraCeramic by Florina Badea
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• sare |
• piper |
• carne de vită 500 gr.feliată la 2 cm |
• oregano |
• ulei măsline 2 linguri |
• roșii cherry întregi - 250 gr |
• 125 gr. cous cous |
Pentru sosul de linte: |
• 1 cană de linte roșie |
• 3-4 linguri ulei de măsline |
• sare |
• piper |
• câteva fire de pătrunjel proaspăt |
Descriere
Florina Badea a pus slow cookerul Crockpot 5.0L DuraCeramic la treabă și a pregătit o vită cu roșiuțe și cous cous absolut delicioasă, fragedă și aromată! Vezi rețeta și încearcă și tu!
Mod de preparare
- Începe prin a felia carnea. Spală bucata de vită și curăț-o de pieliță. Șterge-o cu un prosop de hârtie absorbant și presară pe fiecare bucată de carne sare și piper, pe ambele părți, masând carnea ușor
- Adaugă o lingură de ulei de măsline în oală, așază carnea și peste ea întinde o altă lingură de ulei
- Adaugă roșiuțele peste care presară oregano și toarnă o cană mică de apă/supă de vită
- Setează slow cookerul Crockpot 5.0L DuraCeramic pe modul HIGH timp de 4 ore și jumătate
- După ce a expirat timpul, toarnă cous cous-ul în oală și mai lasă jumătate de oră
- Fierbe lintea până când se înmoaie, în apă cu sare
- După ce a fiert, pune-o în blender cu 3-4 linguri de ulei de măsline, pătrunjel tocat, sare și piper. Pasează totul foarte bine și sosul este gata!
Cum prepari sosul:
Poți servi vită cu ce legume vrei, cu o salată sau orice altceva îți place! Poftă bună!