Reteta Ciorba de miel cu loboda rosie la slow cookerul Crockpot 5.0L Digital DuraCeramic
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 800 g carne de miel pentru ciorba (coaste, gat) |
• 1 morcov |
• 1 pastarnac |
• ½ telina mica |
• 1 ardei capia |
• 50 g orez |
• 300 ml bors proaspat |
• 300 ml suc de rosii |
• 5 legaturi de loboda rosie |
• sare dupa gust |
• 2 linguri ulei de masline |
• patrunjel verde si leustean proaspat |
Mod de preparare
- Pune in vasul slow cooker-ului Crockpot DuraCeramic de 5.0L carnea de miel.
- Adauga legumele taiate cubulete, orezul spalat in mai multe ape si scurs si sare dupa gust.
- Pune putin ulei de masline, adauga 2 litri de apa si pune capacul.
- Seteaza programul High pentru 3 ore jumate.
- Adauga apoi borsul, sucul de rosii si loboda spalata bine si taiata marunt.
- Pune din nou capacul si seteaza modul High pentru inca 1 ora.
- La final preseara deasupra patrunjel si leustean proaspat taiat marunt.