Rețetă negresă cu iaurt, miere și nuci la Slow Cooker 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot by Prințesa Urbană
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• 135 gr. făină |
• 60 gr. cacao |
• 45 gr. unt la temperatura camerei |
• 3 ouă mari la temperatura camerei |
• 100 gr. iaurt grecesc la temperatura camerei |
• 5 linguri de miere |
• 50 gr. nuci, merișoare, alune, migdale |
• 1/2 plic praf de copt |
• o linguriță de extract de vanilie |
Descriere
Îți dorești o rețetă pentru un desert delicios, ușor de făcut, fără ingrediente speciale și sănătoasă pentru copii? Încearcă rețeta Negresă cu iaurt, miere și nuci la Slow Cooker 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot pregătită de Prințesa Urbană!
Mod de preparare
- Amestecă într-un bol făina, cacaua și praful de copt
- În alt bol amestecă până la omogenizare iaurtul, untul topic, ouăle, mierea și extractul de vanilie
- Toarnă amestecul lichid peste făină și amestecă iar bine de tot
- Vei obține un aluat cleios, vârtos, care curge foarte greu spre deloc din lingură
- Pune în vasul de Crock-Pot hârtie de copt
- Mototolește bine hârtia înainte
- Toarnă aluatul cleios în vas, pune deasupra nucile (care pot fi puse și în aluat)
- Zdruncină un pic oala ca să se așeze bine aluatul
- Pune capacul și lasă la copt două ore pe treapta de temperatură low - pentru o negresă mai uscată, bine pătrunsă
- Dacă vrei negra mai moale spre mijloc, programează slow cookerul la 90 de minute