Reteta dorada cu busuioc si conopida la Slow Cooker Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute by Florina Badea
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h:30m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 2 dorade medii (~25-30cm fiecare) |
• 1 conopida |
• 6-8cartofi medii |
• 10 rosii cherry |
• 1 catel de usturoi |
• cateva tulpini de busuioc proaspat |
• sare, piper macinat, oregano uscat, ulei de masline, o lamaie |
Descriere
Florina Badea a pregatit o dorada cu busuioc si conopida absolut delicioasa, dar si sanatoasa, cu minim de efort cu ajutorul Slow Cookerului Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute! Descopera si tu reteta!
Mod de preparare
- Curata pestele de solzi si eviscereaza-l, indeparteaza capul si varful cozii, spala-l si sterge-l de apa in exces cu prosoape de hartie
- Cresteaza bucatile de peste pe latime la o distanta de aproximativ 1.5cm, presara sare si piper si lasa deoparte
- Curata cartofii, spala-i bine si taie-i in sferturi
- Desfa conopida in buchetele, spala-i si lasa-i la scurs
- Curata catelul de usturoi si spala rosiile cherry
- Spala lamaia si taie jumate din ea felii subtiri, iar cealalta jumatate cubulete
- Introdu cate o felie de lamaie si o frunza de busuioc in fiecare crestatura facuta, iar in burta pestelui pune cubuletele de lamaie amestecate cu tulpinile de busuioc tocate in prealabil
- Pune o lingura de ulei in slow cookerul Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute si pune cartofii
- Peste cartofi, aseaza pestele
- In locurile care au ramas libere, pune conopida si adauga la final rosiile cherry intregi
- Adauga sare, piper, oregano, catelul de usturoi (intreg sau taiat felii) si mai adauga o lingura de ulei de masline deasupra
- Pune capacul, seteaza modul HIGH si timpul de 2 ore si 30 de minute
Pofta buna!