Reteta pui marocan cu masline, made by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pui – 1 buc. |
• Ceapa – 500 gr. |
• Masline – 200 gr. |
• Stafide – 100 gr. |
• Lamaie murata sau lamaie proaspata – 1/2 buc. |
• Ulei – 2 - 3 linguri |
• Patrunjel tocat – 1 legatura |
• Ghimbir – 1 lingurita |
• Curcuma – 1 lingura |
• Coriandru macinat – 1 lingurita |
• Usturoi – 4 catei maruntiti |
• Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti pe plita vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si adaugati uleiul
• cat timp se incalzeste uleiul, condimentati puiul cu sare si piper
• adaugati puiul in vasul detasabil si rumeniti-l bine pe ambele parti
• dupa ce s-a rumenit, scoateti-l din vas si adaugati in aceeasi grasime din vas ceapa cu un praf de sare si caliti-o cat sa se inmoaie bine
• adaugati usturoiul si condimentele: curcuma, ghimbir, coriandru macinat si piper
• amestecati compozitia, apoi adaugati cam 300 ml de apa fierbinte, patrunjelul, maslinele verzi, stafidele, lamaia murata si puiul
• transferati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté, puneti capacul si setati modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore.
Pofta buna!
• cat timp se incalzeste uleiul, condimentati puiul cu sare si piper
• adaugati puiul in vasul detasabil si rumeniti-l bine pe ambele parti
• dupa ce s-a rumenit, scoateti-l din vas si adaugati in aceeasi grasime din vas ceapa cu un praf de sare si caliti-o cat sa se inmoaie bine
• adaugati usturoiul si condimentele: curcuma, ghimbir, coriandru macinat si piper
• amestecati compozitia, apoi adaugati cam 300 ml de apa fierbinte, patrunjelul, maslinele verzi, stafidele, lamaia murata si puiul
• transferati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté, puneti capacul si setati modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore.
Pofta buna!