Rețetă borș de fasole cu ciolan afumat la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Laura's Sweets
Porții
6
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 2 l apă plată |
• 400 g fasole boabe (uscată) |
• Sare |
• Bicarbonat de sodiu |
• Ceapă roșie sau albă |
• 1-2 morcovi |
• 1 rădăcină pătrunjel |
• 800 gr.ciolan afumat (afumătură) |
• 200 ml borș de putină |
• 2-3 lg bulion |
• 2-3 lg ulei aromatizat |
• 2-3 crenguțe cimbrișor |
Descriere
Vrei să pregătești un fel de mâncare sățios și plin de savoare, care să îți aducă aminte de gusul copilăriei? Încearcă rețeta tradițională de borș de fasole, pregătită de Laura's Sweets la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot, cu ajutorul funcției de slow cooking, unul din cele 5 programe de gătire presetate.
Mod de preparare
- Cu câteva ore înainte de gătire, spală bine fasolea, apoi pune-o la hidratat în apă multă cu o lingură de bicarbonat de sodiu
- Strecoar-o, clătește și pune-o în apă rece
- Ceapa și rădăcinoasele se curata și se taie mărunt
- Conectează Multicookereul la o sursă de curent
- În vasul Multicookerului pune 2-3 linguri ulei și un praf generos de sare
- Atenție: daca afumătura este foarte sărată, nu adăuga la fel de multă sare
- Adaugă legumele și selectează funcția Saute/ Brown, durata 5 minute
- Rumenește puțin legumele, apoi adaugă afumătura tăiată sau întreagă, fasolea boabe strecurată și apa
- Adaugă bulionul diluat cu borșul și toarnă în vas
- La final adaugă 2-3 crenguțe de cimbrișor
- Acoperă cu capacul, apoi selectează funcția slow cooker, temperatura high și durata 6 ore
- După terminarea programului, acesta va comuta automat pe funcția de păstrare la cald
Preparat cu
-300lei
Crock-Pot
Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot
5 programe presetate
Timer reglabil
Afișaj electronic
• in stoc
PRP: 699,99lei
399,99lei