Reteta zacusca cu ciuperci
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ardei gras – 8 buc. |
• Galbiori – 200 gr. |
• Ciuperci Champignon – 200 gr. |
• Hribi – 100 gr. |
• Zbarciog – 100 gr. |
• Bulion calitativ – 200 gr. |
• Ulei de masline – 100 ml |
• Cimbru – 1 lingurita |
• Zahar – ½ lingurita |
• Foi de dafin – 3 buc. |
• Sare si piper negru – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti ardeii pe plita sau in cuptor la copt
• tocati ciupercile cubulete marunte
• odata copti ardeii, puneti o folie de plastic deasupra si lasati-o cca 10 - 15 minute – se va crea condens in interior si veti putea curata ardeii cu foarte mare usurinta, fara a fi nevoie sa ii treceti prin apa rece si sa isi piarda aroma
• scoateti-le semintele si taiati-i cubulete
• in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté caliti ciupercile in ulei de masline si adaugati cimbru si foi de dafin
• adaugati apoi ardeiul copt peste
• potriviti de sare, piper si zahar
• introduceti vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté, inveliti capacul in prosop si setati timpul de 2 ore si modul de gatire ''High''
• cu jumatate de ora inainte de final, luati capacul si adaugati bulionul
• lasati zacusca sa se gateasca fara capac, iar dupa cca 2 ore toate legumele sunt fierte, iar ea a scazut si s-a ingrosat.
Pofta buna!
• tocati ciupercile cubulete marunte
• odata copti ardeii, puneti o folie de plastic deasupra si lasati-o cca 10 - 15 minute – se va crea condens in interior si veti putea curata ardeii cu foarte mare usurinta, fara a fi nevoie sa ii treceti prin apa rece si sa isi piarda aroma
• scoateti-le semintele si taiati-i cubulete
• in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté caliti ciupercile in ulei de masline si adaugati cimbru si foi de dafin
• adaugati apoi ardeiul copt peste
• potriviti de sare, piper si zahar
• introduceti vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté, inveliti capacul in prosop si setati timpul de 2 ore si modul de gatire ''High''
• cu jumatate de ora inainte de final, luati capacul si adaugati bulionul
• lasati zacusca sa se gateasca fara capac, iar dupa cca 2 ore toate legumele sunt fierte, iar ea a scazut si s-a ingrosat.
Pofta buna!