Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă firptură de miel gătită lent la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teo's Kitchen

Rețetă firptură de miel gătită lent la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teos Kitchen
Rețetă firptură de miel gătită lent la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teos Kitchen Rețetă firptură de miel gătită lent la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teos Kitchen Rețetă firptură de miel gătită lent la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1kg pulpă de miel
• 50ml ulei de măsline
• 3 linguri mix de condimente pentru miel
• 6-8 căței usturoi
• 3 cepe albe mari
• 500ml supă de legume
• 100ml vin alb (opțional)
• crenguțe de cimbru
• crenguțe de mentă

Mod de preparare

Pasul 1: Mai întâi pregătim ingredientele, porționăm carnea de miel în bucăți de mărime potrivită, care să încapă perfect în vasul crockpot-ului.

Pasul 2:  Curățăm ceapă și o tăiem felii, curățăm usturoiul și îl trecem prin presă.

Pasul 3: Într-un bol amestecăm uleiul de măsline, condimentele, usturoiul.

Pasul 4: Masăm foarte bine carnea cu acest amestec. Ideal ar fi să o lăsăm la marinat 5-6 ore sau peste noapte, dacă avem această posibilitate.

Pasul 5: Apoi prăjim carnea (cu tot cu amestecul de ulei) în tigaie, pentru a o sigilă/rumeni pe toate părțile.

Pasul 6: În vasul crockpot-ului punem ceapă felii, astfel încât să acopere fundul vasului. Turnam supă de legume, punem deasupra bucățile de carne și crenguțele de cimbru și mentă.

Pasul 7: Setam aparatul 4-6 ore pe funcția HIGH, în funcție de tipul de carne de miel folosită și de dimensiunea bucăților/pulpelor de miel. 

Pasul 8: Friptură de miel gătită lent la slow-cooker este gata și promit că e o apritie pe masă de Paște, cu efort minim în bucătărie!