Rețetă pui cu suc de roșii la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teo's Kitchen
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 jumătăți piept de pui (aprox 750g) |
• 400g roșii cuburi |
• 400g sos de paste preferat (de exemplu, sos de roșii cu busuioc) |
• 200ml smântână pentru gătit |
• 2 linguri de făină |
• Sare |
• Piper |
• Ierburi aromatice |
• 2 căței de usturoi tăiați foarte mărunt |
• Mix de condimente pentru pui (sau orice amestec de condimente care vă place) |
Descriere
Fie ca vorbim despre cina de Valentine's Day sau de o seară banală de marți, o masă în doi cu un preparat delicios este importantă. Încercați o rețetă simplă la Crockpot pentru o cina romantică: pui cu sos de roșii.
Mod de preparare
1. În vasul Crockpot-ului puneți cuburile de roșii și sosul pentru paste.
2. Într-un bol amestecați făina cu smântâna dulce pentru gătit, până când aveți un amestec omogen, fără cocoloașe, pe care îl turnați în vas. Adăugați sarea, piperul, ierburile aromatice, usturoiul și amestecați.
3. Condimentați pieptul de pui pe ambele părți cu mixul de condimente, apoi așezați-l în vas peste sosul pregătit. Apăsați ușor cu lingura ca să fie bine acoperit de sos.
4. Setați Slow Cookerul Crockpot pe funcția High pentru 3-4 ore, sau până furculița intră ușor în pieptul de pui.
5. Ca modalitate de servire puteți alege pastele, sau garnitura care vă place cel mai mult, pentru ca acest piept de pui delicios, fraged și suculent se potrivește alături de orice.
2. Într-un bol amestecați făina cu smântâna dulce pentru gătit, până când aveți un amestec omogen, fără cocoloașe, pe care îl turnați în vas. Adăugați sarea, piperul, ierburile aromatice, usturoiul și amestecați.
3. Condimentați pieptul de pui pe ambele părți cu mixul de condimente, apoi așezați-l în vas peste sosul pregătit. Apăsați ușor cu lingura ca să fie bine acoperit de sos.
4. Setați Slow Cookerul Crockpot pe funcția High pentru 3-4 ore, sau până furculița intră ușor în pieptul de pui.
5. Ca modalitate de servire puteți alege pastele, sau garnitura care vă place cel mai mult, pentru ca acest piept de pui delicios, fraged și suculent se potrivește alături de orice.