Rețetă supă de pui la slow cooker 4.7L Digital Crock-Pot by Corina Ureche
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1kg carne de găină de țară |
• 1 ceapă albă mare |
• 150g țelină |
• 200g morcovi |
• 150g rădăcină pătrunjel |
• 2 lingurițe de sare (se mai adaugă și după gust la final) |
• 2,5-3L apă |
• piper după gust |
• tăieței sau găluște, după preferință |
• pătrunjel tocat mărunt |
Descriere
Această rețetă de supă de pui îți aduce gustul copilăriei în farfurie, fără efort. Supa cu carne de pasăre de la țară nu este o provocare atunci când o gătim lent, la temperatură mică în vasul slow cooker. Ne bucurăm de toți nutrienții într-o supă de aur, sănătoasă și gustoasă și savurăm o supă de pui ca la bunica.
Mod de preparare
Pasul 1. Așezăm toate ingredientele (în afară de tăieței, piper și verdeață) în vasul de la slow cooker.
Pasul 2. Se setează aparatul la 6 sau 7 ore pe funcția High. Timpul poate varia în funcție de tipul cărnii folosite, de aceea recomand ca, după 6 ore, să verificați dacă este gătită carnea sau nu. Continuați fierberea dacă mai este nevoie.
Pasul 3. După fierbere, se scot legumele și carnea din supă.
Pasul 4. Supa se strecoară ca să fie limpede.
Pasul 5. În supă se adaugă tăieței fierți, legume tăiate mărunt sau chiar și bucăți de carne.
Pasul 6. Supa se gustă și se drege cu sare și piper. Se adaugă și verdeața mărunțită și poftă bună!
Pasul 2. Se setează aparatul la 6 sau 7 ore pe funcția High. Timpul poate varia în funcție de tipul cărnii folosite, de aceea recomand ca, după 6 ore, să verificați dacă este gătită carnea sau nu. Continuați fierberea dacă mai este nevoie.
Pasul 3. După fierbere, se scot legumele și carnea din supă.
Pasul 4. Supa se strecoară ca să fie limpede.
Pasul 5. În supă se adaugă tăieței fierți, legume tăiate mărunt sau chiar și bucăți de carne.
Pasul 6. Supa se gustă și se drege cu sare și piper. Se adaugă și verdeața mărunțită și poftă bună!