Reteta chilli con carne
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ulei de masline – 1 lingura |
• Bacon tocat – 100 gr. |
• Ceapa alba – 1 buc. |
• Usturoi – 4 catei |
• Carne tocata de vita – 1 kg |
• Maghiran uscat – 1 lingurita |
• Boia de ardei dulce – 1 lingurita |
• Chimion – ½ lingurita |
• Cimbru uscat – 1 lingurita |
• Ardei iuti – 2 buc. |
• Ardei gras rosu – 1 buc. |
• Stock de vita – 150 ml |
• Fasole rosie – 400 gr. |
• Bulion – 400 gr. |
• Zahar – ½ lingurita |
• Sare, piper – dupa gust |
• Rosii in sos iute – 200 gr. |
• Orez basmati fiert – pentru servit |
• Smantana pentru servit – 2 linguri/portie |
• Cheddar pentru servit (sau cascaval) – 50 gr./portie |
• Ceapa verde pentru servit – 1/2 fire per portie |
Mod de preparare
• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si adaugati uleiul
• Puneti apoi baconul tocat si cand incepe sa devina usor auriu adaugati ceapa alba tocata marunt, pe care o caliti bine si apoi adaugati usturoiul tocat
• Adaugati apoi carnea tocata de vita, maghiranul uscat, boia de ardei dulce, chimion, cimbru uscat si caliti-o bine
• Adaugati apoi ardei iute si ardei gras tocati in prealabil, urmat de stock-ul de vita, fasolea rosie, bulionul si zaharul, apoi asezonati cu sare si piper dupa gust
• Puneti apoi rosiile in sos iute, amestecati si puneti capacul vasului
• Luati de pe foc si puneti vasul in Crock-Pot
• Setati modul de gatire "High" si timpul de 4 ore
• Cand timpul de gatire s-a terminat, serviti cu orez basmati fiert in prealabil, 2 linguri de smantana per portie, cheddar ras si ceapa verde tocata.
Pofta buna!
• Puneti apoi baconul tocat si cand incepe sa devina usor auriu adaugati ceapa alba tocata marunt, pe care o caliti bine si apoi adaugati usturoiul tocat
• Adaugati apoi carnea tocata de vita, maghiranul uscat, boia de ardei dulce, chimion, cimbru uscat si caliti-o bine
• Adaugati apoi ardei iute si ardei gras tocati in prealabil, urmat de stock-ul de vita, fasolea rosie, bulionul si zaharul, apoi asezonati cu sare si piper dupa gust
• Puneti apoi rosiile in sos iute, amestecati si puneti capacul vasului
• Luati de pe foc si puneti vasul in Crock-Pot
• Setati modul de gatire "High" si timpul de 4 ore
• Cand timpul de gatire s-a terminat, serviti cu orez basmati fiert in prealabil, 2 linguri de smantana per portie, cheddar ras si ceapa verde tocata.
Pofta buna!