Reteta coquelet cu portocale, by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Puisori coquelet – 4 buc. |
• Cartof dulce – 1 buc. taiat cubulete |
• Cartofi – 700 gr. |
• Portocala – 1 buc. taiata felii |
• Ceapa – 1 buc. taiata marunt |
• Suc de portocale – 300 ml |
• Ulei – 2 – 3 linguri |
• Pudra de usturoi – 1 lingurita |
• Oregano – 1 lingurita |
• Curry – 1 lingurita |
• Boia dulce – 1 lingurita |
• Rozmarin – 1 lingurita |
• Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• Se condimenteaza puisorii cu sare si piper;
• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puisorii pana devin aurii;
• Se scot puisorii, iar in acelasi ulei incins se va cali ceapa;
• Peste ceapa calita se adauga cartofii curatati, intregi si cartoful dulce;
• Se adauga condimentele: usturoiul pudra, boiaua dulce, rozmarinul, curry, oregano, sare, piper;
• Se adauga sucul de portocale proaspat stors si aproximativ 200 ml apa;
• Se transfera vasul in unitatea centrala si se aseaza puisorii peste cele de mai sus;
• La final se adauga feliile de portocala si se acopera vasul cu capacul;
• Se seteaza aparatul pe treapta „High'', timp de gatire 4 ore.
Pofta buna!
• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puisorii pana devin aurii;
• Se scot puisorii, iar in acelasi ulei incins se va cali ceapa;
• Peste ceapa calita se adauga cartofii curatati, intregi si cartoful dulce;
• Se adauga condimentele: usturoiul pudra, boiaua dulce, rozmarinul, curry, oregano, sare, piper;
• Se adauga sucul de portocale proaspat stors si aproximativ 200 ml apa;
• Se transfera vasul in unitatea centrala si se aseaza puisorii peste cele de mai sus;
• La final se adauga feliile de portocala si se acopera vasul cu capacul;
• Se seteaza aparatul pe treapta „High'', timp de gatire 4 ore.
Pofta buna!