Rețetă drob de pui la slow cookerul Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ceapă verde – 6 fire |
• Usturoi verde – 4 fire |
• Leurdă – 1 legătură |
• Tarhon – 3 fire |
• Pătrunjel – 1 legătură |
• Mărar – 1 legătură |
• Mentă – 3 fire |
• Ficat de pui – 500 g |
• Pulpe de pui superioare – 500 g |
• Ulei de măsline – 50 ml |
• Unt – 30 g |
• Ouă – 5 buc |
• Sare, piper – după gust |
Mod de preparare
- Curăță ficatul și pulpele;
- Toacă ceapă verde, usturoiul, leurdă, tarhonul, pătrunjelul, menta mărunt;
- Pune vasul Crockpotului 5.0L Digital DuraCeramic Saute pe plită și încinge-l;
- Adaugă 25 ml de ulei și călește puiul până devine auriu;
- Adaugă sare și piper și pune și ficatul;
- Scoate atât puiul cât și ficatul pe o farfurie cu șervețele;
- Spală vasul Crockpot, pune restul de 25 ml de ulei și călește ceapă și usturoiul;
- Pune totul într-un castron;
- Toacă carnea și ficatul și pune-le peste;
- Adaugă verdețurile tocate și mai lasă compoziția să se răcească;
- Încorporează ouăle;
- Pune hârtie de copt în vasul Crockpot-ului;
- Adaugă compoziția;
- Setează-l pe modul de gătire “high” și timpul de 2 ore;
- Scoate-l și lasă-l să se răcească complet înainte de a-l tăia