Reteta osso bucco cu garnitura de sparanghel
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Rasol de vita - 2 buc. |
• Ulei de masline - 2 linguri |
• Sare - dupa gust |
• Cimbru uscat - 2 lingurite |
• Salvie - 6 frunze |
• Piper - dupa gust |
• Ceapa salota - 2 buc. |
• Usturoi - 4 catei |
• Apa - 150 ml |
• Sparanghel - 10 buc. |
• Vin - 50 ml |
Mod de preparare
• Ungeti ambele bucati de rasol cu ulei de masline
• Adaugati sare si cimbru uscat deasupra, pe ambele parti
• Adaugati apoi salvie tocata si piper
• Puneti-le in slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté
• Adaugati salotele taiate julien si 4 catei de usturoi tocati
• Turnati apa si apoi puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté pe modul High si timpul de gatire 4 ore
• Cu 15 minute inainte de terminarea timpului de gatire, adaugati sparanghelul
• Cu 10 minute inainte de terminarea timpului de gatire, adaugati vinul.
Pofta buna!
• Adaugati sare si cimbru uscat deasupra, pe ambele parti
• Adaugati apoi salvie tocata si piper
• Puneti-le in slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté
• Adaugati salotele taiate julien si 4 catei de usturoi tocati
• Turnati apa si apoi puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté pe modul High si timpul de gatire 4 ore
• Cu 15 minute inainte de terminarea timpului de gatire, adaugati sparanghelul
• Cu 10 minute inainte de terminarea timpului de gatire, adaugati vinul.
Pofta buna!