Reteta pulpe de iepure la Crock Pot by Jamila Cuisine
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
3h:30m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• fasole verde - 200 g |
• mazare - 200 g |
• masline fara samburi - 150 g |
• pulpe de iepure - 4 buc. |
• usturoi - 3-4 catei |
• morcovi taiati in rondele - 3 buc. |
• cepe taiate julienne – 2 buc. |
• ulei – 3-4 lg. |
• amidon de porumb - 2 lg |
• pasta de tomate - 2 lg |
• pudra de curry - 1 ling. |
• ardei gras – 1 buc. |
• sare |
• piper |
Mod de preparare
Jamila pregateste o reteta de carne de iepure cu ajutorul slowcooker-ului Crock Pot pentru a evita excesul de caldura in bucatarie si pentru a pastra intregi nutrientii din legumele folosite. Iata modalitatea de preparare a acesteia:
- Puneti vasul ceramic al slowcooker-ului Crock Pot 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté pe plita si condimentati pulpele de iepure
- Adaugati uleiul in vas si rumeniti pulpele pe ambele parti.
- Dupa ce pulpele s-au rumenit si in acelasi ulei adaugati legumele pentru calit si lasati-le pe foc timp de 5 minute.
- Adaugati pulpele si puneti putina apa, apoi depozitati vasul in unitatea centrala a aparatului Crock Pot, setandu-l la temperatura High, pentru 3 ore.
- Dupa cele 3 ore scoateti capacul si adaugati pasta de rosii combinata cu amidonul si putina apa.
- Adaugati in vas fasolea verde si mazarea congelata, dar si maslinele fara samburi.
- Puneti din nou capacul si setati tot la temperatuta High pentru 30 minute.
- La final, adaugati putin patrunjel si lasati mancarea sa se raceasca, apoi o puteti servi!