Reteta tocanita de pui afumat, cu dovleac si naut
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
1h:30m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pastrama de pui afumata – 2-3 buc.(800 g) |
• Cipollini – 30 g |
• Dovleac – 400 g |
• Naut – 200 g |
• Tarhon – 1 fir |
• Patrunjel – ½ legatura (la sfarsit) |
• Vin alb demisec – 40 ml |
• Sofran – 1 fir |
• Boia dulce si iute – cate ½ lingurita |
• Sos de rosii – 200 ml |
• Ulei de masline -2-3 linguri |
• Sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
- Taie puiul cuburi;
- Taie dovleacul cuburi;
- Pune ulei in vasul de ceramica al Crock Pot-ului 5L Duraceramic Saute si pune-l pe plita;
- Cand s-a incins caleste puiul;
- Stinge cu vinul demisec;
- Adauga boia, si tarhon tocat;
- Adauga cipollini si sofran;
- Pune sosul de rosii si amesteca;
- Ia vasul de pe plita si pune-l in Crock Pot 5L Duraceramic Saute;
- Seteaza-l pe modul de gatire “high” si timpul de o ora si 30 min;
Pofta buna!
Fii primul care lasa un comentariu!