Reteta - Pasca fara aluat
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Branza de vaci, scursa – 650 g |
• Zahar – 120 g |
• Stafide – 150 g, hidratate in apa cu cognac |
• Oua – 4 buc |
• Faina – 150 g |
• Coaja de portocala |
• Praf de copt – 1 pliculet |
• Esenta de rom – 1 lingura |
• Smantana de gatit – 40 ml |
• Lapte de baut – 40 ml |
• Praf de sare |
Mod de preparare
- Amesteca ouale cu zaharul, folosind un tel;
- Adauga esenta de rom, coaja de portocala, smantana de gatit, laptele batut si stafidele scurse bine in prealabil;
- Adauga apoi branza de vaci;
- Separat amesteca ingredientele uscate: faina cu praful de sare si praful de copt;
- Amesteca apoi ingredientele solide peste cele lichide;
- Pune hartie de copt in Crockpot 5.0L Digital DuraCeramic Saute si adauga compozitia;
- Niveleaza bine si seteaza programul low si timpul de 3 ore;