Reteta prajitura cu fructe de padure by Jamila Cuisine
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• faina - 400g |
• furcte de padure congelate-300g |
• lapte- 230ml |
• ciocolata cu lapte - 200g |
• zahar- 250g |
• ulei- 100ml |
• smantana pentru frisca - 100 ml |
• praf de copt- 10g |
• oua- 4 buc. |
• 1 lingurita extract de vanilie |
• 1 lingurita extract de lamaie |
• putina sare |
Mod de preparare
- Amestecati faina cu zaharul, praful de copt si sarea. omogenizati cu un tel si faceti o mica adancitura in mijloc in care puneti oualele, uleiul, laptele, extractul de vanilie si cel de lamaie.
- Adaugati fructele de padure congelate in compozitie
- Tansferati compozitia in vasul de ceramica al slowcooker-ului Slow cooker 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté pe care l-ati uns in prealabil cu putin unt
- Puneti capacul insa nu inainte de a pune hartie de copt pentru a evita ca aburii care se vor strange sa intre in prajitura
- Setati la treapta low pentru 3 ore
- Cand prajitura s-a racit turnati glazura facuta din smantana si ciocolata
- Decorati cateva fructe proaspete apoi dati la frigider pentru ce putin o ora.
Pofta buna!
Fii primul care lasa un comentariu!