Reteta Pasca cu ciocolata la slow cookerul Crock-pot 5.0L DuraCeramic Saute
Porții
8
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g branza de vaci |
• 150 g smantana grasa |
• 4 oua |
• 200 g ciocolata topita |
• 150 g zahar |
• 100 g faina |
• 1 lingurita praf de copt |
• 1 praf de sare |
• 2 lingurite vanilie |
• 50 g fulgi de ciocolata |
• 1 lingurita coaja rasa de portocala |
Mod de preparare
- Mixeaza albusurile cu un praf de sare si cand incep sa se intareasca adauga zaharul si mixeaza pana obtii o bezea.
- Amesteca intr-un alt bol branza de vaci cu smantana, galbenusurile, ciocolata topita si racita putin, vanilia si coaja de portocala.
- Amesteca faina cu praful de copt si adaug-o in bolul cu branza.
- Amesteca cu un tel pana se incorporeaza.
- Adauga apoi bezeaua de albusuri si amesteca leger, de jos in sus cu o spatula.
- La final presara fulgii de ciocolata si mai amesteca putin.
- Pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crockpot DuraCeramic 5.0L DuraCeramic Saute.
- Rastoarna compozitia de pasca si pune capacul.
- Seteaza modul High pentru 2 ore si 30 de minute.
- In timpul coacerii verifica sa nu curga aburii formati de pe capac peste prajitura. Poti sterge rapid cu niste servetele de hartie.
- Cand programul s-a terminat scoate cu grija pasca cu tot cu hartie de copt si las-o pe un gratar sa se raceasca.
- Decoreaza cu fulgi de ciocolata si fructe de padure.