Rețetă salată de beouf la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Laura's Sweets
Porții
6
Complexitate
3
Pregătire
Gătire
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 1 kg carne de vițel (preferabil cu os) |
• 1 kg cartofi pt salată |
• 3-4 morcovi |
• 3 l apă |
• 100 gr.mazăre verde (congelată) |
• 300 gr.castraveți în oțet |
• 300 gr.gogoșari în oțet |
• 50 gr.boabe porumb dulce |
• Sare |
• Piper boabe |
• 2 foi dafin |
Maioneză: |
• 2 ouă |
• 400 ml ulei de floarea soarelui |
• 1-2 lgte muștar |
• lămâie |
• sare |
Descriere
Laura's Sweets ne arată cum putem pregăti salata de boeuf tradițională mai ușor cu ajutorul Slow Cookerului 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot. Pregătește și tu această rețetă clasică de sărbători și urmărește toți pașii de mai jos!
Mod de preparare
- La aceasta rețetă, vei obține atât salata de boeuf, cât și o supă concentrată de vită din care vei putea pregăti alt fel de mâncare
- Legumele se curăță și se spală. Carnea se lasă o ora în apă rece, apoi se scurge
- În vasul aparatului Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot se așază carnea, morcovii și cartofii curățați
- Se adaugă sare, boabe piper, frunze dafin, apă și se acoperă cu capacul
- Vasul se conectează la o sursă de curent. Din meniul aparatului, se setează durata de gătire 6 h, cu funcția High
- Dacă dorești, se poate spuma pe parcurs, însă trebuie prelungit timpul de gătire cu o jumătate de oră
- slow cooker Crock-Pot vă începe să gătească, apoi după încheierea programului, va trece automat pe funcția de păstrare la cald
- După ce s-au gătit, se închide aparatul
- Se scot legumele și carnea
- Se toaca mărunt, alături de castraveți și gogoșari
- Mazărea se opărește 1- minute, nu trebuie să își piardă culoarea și nici textura
- Carnea se toacă mărunt, se pun toate într-un vas mare și se amestecă cu o spumieră
- Se pregătește maioneza dintr-un gălbenuș fiert și unul crud
- Se amestecă adăugând pe parcurs ulei, sare
- Se adaugă zeama de lămâie pe parcurs, iar spre final, 1-2 lgte de muștar (dacă îți place)
- Maioneza se adaugă peste salată, păstrând câteva linguri și pentru ornat.
- Se amestecă pentru ultima dată, se potrivește gustul cu sare, piper și se așază într-un vas pentru a fi decorată după bunul plac
Poftă mare!