Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă budincă cu dovlecei și morcovi la vasul de fontă emailată Crock-Pot by Prăjiturela

Rețetă budincă cu dovlecei și morcovi la vasul de fontă emailată Crock-Pot by Prăjiturela
Rețetă budincă cu dovlecei și morcovi la vasul de fontă emailată Crock-Pot by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 3 dovlecei mici
• 3 zucchini mici
• 4 morcovi mari
• 4 ouă
• 600 ml smântână dulce (de frișcă sau de gătit)
• 1 linguriță usturoi granulat
• 2 linguri ulei de măsline
• Sare
• Piper proaspăt râșnit

Descriere

Dacă doriți ca pe masa de Paște să puneți un preparat vegetarian sau dacă pur și
simplu vreți să savurați o budincă foarte delicată ca gust și ca textură, atunci, această rețetă este potrivită!

Mod de preparare

1. Cu ajutorul unui peeler (cuțit economic) sau a unei mandoline feliem subțire dovleceii și morcovii

2. Punem uleiul în cratiță, apoi distribuim în cerc legumele feliate

3. Separat batem ouăle cu 2 lingurițe de sare, piper si pudra de usturoi, apoi adăugăm smântâna și amestecăm

4. Turnăm compoziția cu smântână în vas, punem capacul și lăsăm ca aromele să se pătrundă 10-20 minute

5. Încingem cuptorul la 180 de grade, funcția ventilație

6. Coacem budinca 35 de minute

7. O servim caldă sau rece.