Reteta pui cu marmelada de caise la Crock-Pot
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de pui – 1 piept si jumatate |
• Sos barbecue – 6 linguri |
• Marmelada de caise – 2 linguri |
• Sos de soia – 3 linguri |
• Fulgi de chilli – 1 lingurita rasa |
• Ulei de masline – 2 linguri |
• Ceapa verde – 2 fire |
• Susan – 2 lingurite |
• Cous cous – pentru servire |
Mod de preparare
• Taiati puiul cubulete si puneti-l intr-un castron
• Adaugati uleiul de masline peste si amestecati bine
• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puiul pana devine auriu
• Amestecati sosul barbecue cu marmelada de caise si sosul de soia si adaugati-le peste
• Puneti fulgi de chilli si luati de pe foc
• Puneti vasul in Crock-Pot si setati timpul de 1 h si 30 minute si programul ''High"
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic
• Presarati susan pe deasupra.
Pofta buna!
• Adaugati uleiul de masline peste si amestecati bine
• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puiul pana devine auriu
• Amestecati sosul barbecue cu marmelada de caise si sosul de soia si adaugati-le peste
• Puneti fulgi de chilli si luati de pe foc
• Puneti vasul in Crock-Pot si setati timpul de 1 h si 30 minute si programul ''High"
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic
• Presarati susan pe deasupra.
Pofta buna!