Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Zacusca de post cu vinete si ardei copti

Reteta - Zacusca de post cu vinete si ardei copti

Porții

5

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Ulei de floareasoarelui – 100 ml
• Ceapa – 3 - 4 buc. (mai potrivite)
• Zarzavaturi – (2 morcovi, 1 pastarnac, 1 patrunjel radacina, 1/4 telina)
• Ardei iute – (1/2 buc.)
• Ardei Kapia copti – 5 buc.
• Vinete coapte – 2 kg
• Foi de dafin – 4 buc.
• Suc rosii – 800 ml
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

• Tocati ceapa cuburi si caliti-o in uleiul de floarea-soarelui
• Adaugati zarzavaturile date in prealabil pe razatoare
• Puneti apoi ardeiul iute tocat marunt
• Coaceti ardeii kapia, decojiti-i si tocati-i cubulete
• Coaceti vinetele, decojiti-le si tocati-le cu un tocator de lemn
• Adaugati ardeii si vinetele deasupra
• Adaugati apoi foile de dafin,potriviti de sare si piper si puneti si sucul de rosii
• Luati de pe foc si adaugati vasul in slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté
• Setati timpul de 3 ore si programul ''High"
• Amestecati bine inainte de a servi.

Pofta buna!