Reteta - Zacusca de post cu vinete si ardei copti
Porții
5
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ulei de floareasoarelui – 100 ml |
• Ceapa – 3 - 4 buc. (mai potrivite) |
• Zarzavaturi – (2 morcovi, 1 pastarnac, 1 patrunjel radacina, 1/4 telina) |
• Ardei iute – (1/2 buc.) |
• Ardei Kapia copti – 5 buc. |
• Vinete coapte – 2 kg |
• Foi de dafin – 4 buc. |
• Suc rosii – 800 ml |
• Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• Tocati ceapa cuburi si caliti-o in uleiul de floarea-soarelui
• Adaugati zarzavaturile date in prealabil pe razatoare
• Puneti apoi ardeiul iute tocat marunt
• Coaceti ardeii kapia, decojiti-i si tocati-i cubulete
• Coaceti vinetele, decojiti-le si tocati-le cu un tocator de lemn
• Adaugati ardeii si vinetele deasupra
• Adaugati apoi foile de dafin,potriviti de sare si piper si puneti si sucul de rosii
• Luati de pe foc si adaugati vasul in slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté
• Setati timpul de 3 ore si programul ''High"
• Amestecati bine inainte de a servi.
Pofta buna!
• Adaugati zarzavaturile date in prealabil pe razatoare
• Puneti apoi ardeiul iute tocat marunt
• Coaceti ardeii kapia, decojiti-i si tocati-i cubulete
• Coaceti vinetele, decojiti-le si tocati-le cu un tocator de lemn
• Adaugati ardeii si vinetele deasupra
• Adaugati apoi foile de dafin,potriviti de sare si piper si puneti si sucul de rosii
• Luati de pe foc si adaugati vasul in slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté
• Setati timpul de 3 ore si programul ''High"
• Amestecati bine inainte de a servi.
Pofta buna!