Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Chifteluțe de legume cu rozmarin la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot

Chifteluțe de legume cu rozmarin la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot
Chifteluțe de legume cu rozmarin la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot

Porții

8

Complexitate

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Sos:
• 3 felii de țelină,
• 500g de praz
• 300g de păstăi
• 450g morcovi
• 2 tulpini de rozmarin
• 2 x 400 g roșii tocate,
• 1 litru supă de legume
• 1 x borcan de 90 g de piure de tomate uscate
• 1 x 250 g plic amestec de orez, orz și quinoa
• ½ borcan de pesto roșu
• 2 lingurițe de pătrunjel

Chiftele:
• 150g făină
• 75g unt vegetal
• condimente
• sare
• 6-7 lg apă rece

Descriere

Chifteluțele de legume sunt o alternativă delicioasă pentru cei care țin post sau pentru cei care doresc să introducă mai multe legume în alimentație, într-un mod delicios și sănătos. Pentru această rețetă, recomandăm tocarea legumelor la dimensiuni de aproximativ 2,3 cm.  

Mod de preparare

  • Toacă legumele și adaugă-le în vasul Slow Cookerului 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot
  • Adaugă rozmarinul, roșiile tocate, supade legume și pasta de tomate uscate și amestecă bine.
  • Acoperă totul cu capacul.
  • Asigură-te că timerul digital afișează numărul corect de ore (de la 5 până la 12 ore pentru această rețetă delicioasă)
  • Selectează butonul Schedule Meal ( „Programare masă”)
  • Selectează tipul de aliment VEGGIES (Legume) din cele 4 funcții presetate: MEAT (Carne), POULTRY (Pui), SOUP (Supă) și VEGGIES (Legume).
  • Setează timpul exact la care dorești să fie gata mâncarea, ora și minutele, apoi apasă pe butonul de Start pentru a începe procesul de gătire apoi apăsați butonul de pornire intermitent pentru a începe să gătiți.
  • În timp ce legumele sunt gătite, pregătește chifteluțele.
  • Adaugă făina, untul, condimentele și sarea într-un vas și amestecă totul bine
  • Adaugă treptat apa și amestecă pentru a forma un aluat moale. 
  • Formează chifteluțele
  • Cu o oră înainte de sfârșitul timpului de gătit, adaugă amestecul de orez, orz și quinoa
  • Așază chifteluțele în oală lăsând și lasă puțin spațiu între ele
  • Acoperă cu capacul și așteaptă să se termine programul de gătire
  • Se servește cu pătrunjelul tocat și o farfurie cu salată!
  • Sfat - Pentru a rumeni găluștele detașează vasul de gătit Crock-Pot și adaugă-l în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 10 minute.
Poftă mare!