Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Tocanita de post cu cartofi si masline verzi

Reteta - Tocanita de post cu cartofi si masline verzi

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ulei de masline – 2 linguri
• Morcovi 2 buc.
• Ceapa – 2 buc.
• Praz – 1 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Busuioc proaspat – 8 - 9 frunze
• Sare, piper – dupa gust
• Masline verzi fara samburi – 100 gr.
• Boia dulce – 2 linguri rase
• Cartofi – 3 buc.
• Suc de rosii – 500 ml
• Apa – 200 ml
• Ardei copti – 3 buc.
• Cuburi de tofu afumat – 200 gr.
• Patrunjel proaspat – pentru presarat

Mod de preparare

• Taiati ceapa, prazul si morcovii cubulete
• Tocati apoi usturoiul marunt
• Puneti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté pe foc
• Incingeti uleiul de masline in vasul Crock-Pot si adaugati ceapa, prazul si morcovii si caliti-le putin
• Adaugati apoi usturoiul si la scurt timp sare, piper si maslinele
• Tocati busuiocul marunt si puneti-l deasupra
• Adaugati boia, amestecati si luati de pe foc
• Puneti vasul in aparatul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si adaugati cartofii taiati cuburi in prealabil
• Adaugati sucul de rosii, apa si amestecati
• Setati slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté pe functia de gatire ''High" si timpul de gatire 3 ore
• Cu 30 de minute inainte de final, adaugati ardeii copti taiati cubulete in prealabil
• Serviti cu cubulete de tofu afumat si patrunjel presarat pe deasupra.

Pofta buna!