Rețetă stufat de miel la multicooker Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 800g pulpă de miel |
• 100 ml ulei de măsline |
• 2 buc. praz |
• 2 legături ceapă verde |
• 2 legături usturoi verde |
• 150 ml vin alb |
• 250g mix măsline fără sâmburi |
• 400g roșii cuburi |
• 1 legătură mărar |
• sare |
• piper |
Descriere
Stufatul de miel este un preparat perfect pentru zilele de sărbătoare, evenimentele festive sau momentele când vrei să te bucuri de un gust special și bogat.
Mod de preparare
Pasul 1. Condimentează pulpa de miel cu boia dulce, piper, usturoi, sare și boabe de muștar și las-o la marinat pentru câteva ore.
Pasul 2. Taie carnea condimentată, prazul, ceapa verde și usturoiul verde. Taie măslinele felii.
Pasul 3. Setează programul Brown/Saute pentru 15 minute și lasă carnea la rumenit în uleiul de măsline pentru câteva minute. Adaugă ceapa verde, prazul, usturoiul verde, apa și roșiile cuburi. Păstrează o cantitate mică de praz pentru decor.
Pasul 4. Setează programul Meal/Poultry pentru 15 minute la presiune Turbo. Adaugă vinul. Închide capacul etanș.
Pasul 5. Odată ce ridici capacul, adaugă mixul de măsline, prazul rămas și mărarul tocat.
Pasul 2. Taie carnea condimentată, prazul, ceapa verde și usturoiul verde. Taie măslinele felii.
Pasul 3. Setează programul Brown/Saute pentru 15 minute și lasă carnea la rumenit în uleiul de măsline pentru câteva minute. Adaugă ceapa verde, prazul, usturoiul verde, apa și roșiile cuburi. Păstrează o cantitate mică de praz pentru decor.
Pasul 4. Setează programul Meal/Poultry pentru 15 minute la presiune Turbo. Adaugă vinul. Închide capacul etanș.
Pasul 5. Odată ce ridici capacul, adaugă mixul de măsline, prazul rămas și mărarul tocat.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei