Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă burger cu pulled pork la Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu

Rețetă burger cu pulled pork la Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu
Rețetă burger cu pulled pork la Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu Rețetă burger cu pulled pork la Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu Rețetă burger cu pulled pork la Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu Rețetă burger cu pulled pork la Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 4 buc. chifle
• 400g sos de roșii
• 250g sos barbecue
• 100ml whiskey
• 1g cimbru uscat
• 5g zahăr brun
• 150ml apă
• 600g ceafă de porc
• 400g ciolan de porc dezosat
• 8 felii de brânză topită cu aromă de emmental sau cașcaval

Pentru coleslaw:
• sare
• piper
• 100g morcov
• 300g varză roșie
• 400ml smântână de gătit
• 60g muștar cu boabe

Descriere

Burgerul cu pulled pork are o carne fragedă și un gust bogat și aromat. Descoperă cât de ușor de pregătește!

Mod de preparare

Pasul 1. Pune sosul de rosii și sosul barbecue în multicooker. Adaugă whiskey-ul, urmat de cimbru uscat. Condimenteaza cu sare și piper și adaugă ulterior zahărul. Completează cu apă și amestecă bine.

Pasul 2. Adaugă atât ceafa, cât și ciolanul dezosat, taiat bucăți. Setează programul Turbo și timpul de 30 de minute.

Pasul 3. Între timp, toacă sau rade toate legumele pentru coleslaw. Pune-le într-un bol și adaugă smântână de gătit, sare, piper și mustar cu boabe. Amestecă bine.

Pasul 4. Deschide valva multicooker-ului și îndepărtează capacul. Setează programul Brown/Saute pentru 15 min.

Pasul 5. Scoate carnea și las-o la răcit pe o farfurie. 

Pasul 6. Rumenește chiflele de burger și adaugă o linguriță generoasă de coleslaw, urmat de pulled pork și de felii de brânză topită cu aromă de emmental sau cașcaval. Mai pune o lingură de pulled pork și adaugă capacul chiflei.