Rețetă tagliatelle bolognese la multicooker Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 60 ml ulei de măsline |
• 170 g. morcov |
• 140 g. ceapă șalotă |
• 150 g. țelină apio |
• 2 foi de dafin |
• 1 kg carne tocată de vită |
• 400 g. sos de roșii |
• 30 g. pastă de roșii |
• 100 ml apă |
• 5 g. sare |
• 3 g. piper |
• 200 g. parmezan |
• 500 g. tagliatelle proaspete |
Descriere
Pregătește rapid această rețetă de tagliatelle bolognese la multicooker-ul Crock-Pot Turbo Express. În câțiva pași, mâncarea este gata, iar rezultatul este savuros!
Mod de preparare
Pasul 1. Taie ceapa șalotă, morcovul și apio cubulețe.
Pasul 2. Încinge ulei de măsline în multicooker și călește-le pe programul Brown/Saute timp de 5 minute.
Pasul 3. Adaugă foile de dafin și carnea și rumenește-o și pe aceasta pentru alte 10-15 minute.
Pasul 4. Condimentează cu sare și piper și adaugă sosul, pasta de roșii și apa.
Pasul 5. Setează programul Turbo și timpul de 20 de minute.
Pasul 6. La final, desfă valva și adaugă pastele proaspete. Pastele proaspete vor fi gata în 1-2 minute, direct în sos.
Pasul 7. La servire, adaugă parmezan ras.
Pasul 2. Încinge ulei de măsline în multicooker și călește-le pe programul Brown/Saute timp de 5 minute.
Pasul 3. Adaugă foile de dafin și carnea și rumenește-o și pe aceasta pentru alte 10-15 minute.
Pasul 4. Condimentează cu sare și piper și adaugă sosul, pasta de roșii și apa.
Pasul 5. Setează programul Turbo și timpul de 20 de minute.
Pasul 6. La final, desfă valva și adaugă pastele proaspete. Pastele proaspete vor fi gata în 1-2 minute, direct în sos.
Pasul 7. La servire, adaugă parmezan ras.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei