Rețetă cotlet de porc la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by Teo's Kitchen
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h:20m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 8 felii cotlet de porc |
• 125ml sos soia |
• 125ml miere |
• 4-5 căței de usturoi |
• 1 lingură ulei de măsline sau ulei de susan |
• 3 cepe roșii |
• crenguțe de rozmarin |
• 1 lingură amidon |
• 100ml apă |
Descriere
Cotletul de porc este o carne foarte bună, cu grăsime puțină și destul de ușor de preparat în foarte multe moduri. Astăzi, Teo's Kitchen ne arată cum faci un cotlet de porc prin gătire lentă la Slow Cooker Crockpot 4.7L Digital. Principalul beneficiu se datorează gatirii lente: nutrienții rămân intacți, iar carnea are o textura ce se topește în gură! Încearcă și tu rețeta!
Mod de preparare
- Amestecă ingredientele pentru sos: sosul de soia, uleiul, mierea, usturoiul curățat și trecut prin presă
- Curață ceapă și tăi-o în bucăți mari. Pune-o pe fundul vasului ceramic și așază cotletul deasupra, pe patul de ceapă
- Toarnă sosul și întoarce feliile de carne astfel încât să fie foarte bine acoperite cu sos. Pune deasupra crenguțele de rozmarin
- Setează slow cookerul Crockpot 4.7L Digital pe funcția HIGH și timpul de gătire de 3 ore
Când timpul a expirat, scoate bucățile de carne pe o farfurie și înfășoară-le strâns cu folie pentru a le menține calde - Îndepărtează crenguțele de rozmarin și scurge sosul din vas printr-o sită
- Amestecă acest sos cu apă și cu amidon și pune-l înapoi în oală. Setează Crockpotul pe funcția HIGH timp de 20 de minute
- Pune acest sos peste piureul de cartofi
Poftă bună!