Rețetă cotlet împănat cu mere și gutui la Slow Cooker Crock-pot 4.7 L Digital by Diva în Bucătărie
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 1 buc. cotlet de porc – 2kg |
• 1 măr roșu |
• 1 gutuie medie coaptă |
• 1 lingură suc lămâie |
• 150 ml vin alb |
• 200 ml supă pui/vită |
• 1 ceapă mare |
• 1 morcov |
• 1 cățel usturoi |
• sare |
• piper |
• 1/4 linguriță scorțișoară |
• câteva crenguțe de cimbru |
Descriere
Toamna a sosit iar Diva în bucătărie ne inspiră cu o rețetă ce se potrivește perfect cu vremea și culorile acestui anotimp: cotlet de porc împănat cu mere și gutui la Slow Cooker Crockpot 4.7L Digital!
Mod de preparare
- Taie cotletul de porc la distanțe de 1cm astfel încât adânciturile să ajungă cam la jumătate din înălțimea bucății de carne
- Spală feliile de fructe și scufundă-le într-un castron cu apă și suc de lămâie pentru a împiedică oxidarea, apoi pune-le în fantele realizate în bucata de carne alternându-le
- Curăță ceapa și morcovul, spală-le și taie-le. Ceapa tăiată Julien și morcovii rondele le adaugi primele în vasul Slow cookerului Crockpot
- Leagă cotletul împănat cu mere și gutui cu o sfoară alimentară, apoi pasează-l în vas. Lângă acesta aranjează restul de fructe, dar nu înainte de a le scufunda și pe acestea în apă cu lămâie
- Presară sare, piper, scorțișoară și adaugă un cățel de usturoi și cimbru. Toarnă vinul și supă rece
- Setează slow cookerul Crockpot 4.7L Digital pe modul de gătire HIGH pentru 4 ore. Pune capacul și lasă-l să gătească în locul tău!
Poftă bună!