Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă osso Buco la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro

Rețetă osso Buco la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro
Rețetă osso Buco la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro Rețetă osso Buco la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro Rețetă osso Buco la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro Rețetă osso Buco la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro Rețetă osso Buco la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• 2 bucăți rasol de vițel
• 2 cepe
• 2 căței usturoi
• 1 morcov
• 1 bucată de țelină
• ½ ardei kapia
• 2-3 linguri făină
• 1 pahar de vin alb
• 400 g roșii în suc propriu
• sare și piper
• cimbru
• 3-4 căței usturoi
• puțină coajă de lămâie rasă
• pătrunjel verde tocat

Descriere

Provocarea Crockpot continuă și de data aceasta ne aduce o rețetă delicioasă de osso buco by dulciurifeldefel.ro

Mod de preparare

  • Curăță legumele și toacă-le cubulețe. Șterge cu un șervețel de hârtie feliile de rasol și tăvălește-le prin făină
  • Încinge puțin ulei într-o tigaie și prăjește la foc iute feliile de rasol înfăinate
  • Pune toate legumele crude în vasul slow cookerului Crockpot 4.7L Digital și adaugă deasupra lor feliile de rasol, roșiile din conservă, puțin cimbru uscat, sare și piper
  • Toarnă deasupra vinul și apă dacă este necesar, pentru că feliile de carne să fie acoperite
  • Pune capacul și setează aparatul pe temperatura LOW și timpul de gătire de 6 ore. Dacă dorești să termini mâncarea mai repede, setează slow cookerul pe 4 ore și temperatura HIGH

  • Poftă bună!