Rețetă osso Buco la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• 2 bucăți rasol de vițel |
• 2 cepe |
• 2 căței usturoi |
• 1 morcov |
• 1 bucată de țelină |
• ½ ardei kapia |
• 2-3 linguri făină |
• 1 pahar de vin alb |
• 400 g roșii în suc propriu |
• sare și piper |
• cimbru |
• 3-4 căței usturoi |
• puțină coajă de lămâie rasă |
• pătrunjel verde tocat |
Descriere
Provocarea Crockpot continuă și de data aceasta ne aduce o rețetă delicioasă de osso buco by dulciurifeldefel.ro
Mod de preparare
- Curăță legumele și toacă-le cubulețe. Șterge cu un șervețel de hârtie feliile de rasol și tăvălește-le prin făină
- Încinge puțin ulei într-o tigaie și prăjește la foc iute feliile de rasol înfăinate
- Pune toate legumele crude în vasul slow cookerului Crockpot 4.7L Digital și adaugă deasupra lor feliile de rasol, roșiile din conservă, puțin cimbru uscat, sare și piper
- Toarnă deasupra vinul și apă dacă este necesar, pentru că feliile de carne să fie acoperite
- Pune capacul și setează aparatul pe temperatura LOW și timpul de gătire de 6 ore. Dacă dorești să termini mâncarea mai repede, setează slow cookerul pe 4 ore și temperatura HIGH
Poftă bună!