Rețetă piept de pui cremos la Slow Cooker Crock-pot 4.7L Digital by Teo's Kitchen
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• 2 linguri ulei de măsline |
• 2 linguri condimente pentru pui |
• 3 piepți de pui, tăiați în jumătate (6 jumătăți) |
• 250ml supă de pui |
• 250ml smântână dulce pentru gătit |
• 4 ardei copți și curățați de coajă |
• 2 linguri amidon |
• 2 linguri pesto roșu |
Descriere
Integrăm pieptul de pui în multe rețete și este o alegere comună, însă care poate avea un gust absolut deosebit! Teo's Kitchen îți propune această rețetă de pui cremos prin gătire lentă la Slow Cooker Crockpot 4.7L Digital!
Mod de preparare
- Condimentează bine pieptul de pui pe toate părțile și prăjește-l în cele două linguri de ulei de măsline pentru a-l sigila
- Separat, amestecă supa de pui, smântâna dulce pentru gătit, pesto roșu și amidonul până când amidonul este dizolvat. Ai grijă să nu rămână cocoloașe. Taie ardeii copți fâșii și pune-i și pe ei în sos
- Adaugă sosul în vasul Slow Cookerului Crockpot, așază pieptul de pui deasupra și gătește totul pe funcția LOW timp de 6 ore
Poftă bună!