Reteta pulpe de iepure cu ciuperci la gratar
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpe de iepure – 4 buc. |
• Pastaie de vanilie – 1 buc. |
• Ienibahar – 6 - 7 boabe zdrobite |
• Usturoi – 4 catei |
• Salote – 2 buc. |
• Ulei de masline – 3 linguri |
• Piper boabe – 1/2 lingurita |
• Miere – 1 lingura |
• Vin roze – 50 ml |
• Fresh de la 2 portocale |
• Ciuperci – 8 buc. mai mari |
• Sare – dupa gust |
Mod de preparare
• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar
• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite
• pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati-l pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore si 30 minute
• spalati bine ciupercile si nu le decojiti
• picurati ulei de masline (cca 1 lingura pe acestea), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos
• intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele.
Pofta buna!
• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite
• pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati-l pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore si 30 minute
• spalati bine ciupercile si nu le decojiti
• picurati ulei de masline (cca 1 lingura pe acestea), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos
• intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele.
Pofta buna!