Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pulpe de iepure cu ciuperci la gratar

Reteta pulpe de iepure cu ciuperci la gratar
Reteta pulpe de iepure cu ciuperci la gratar

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpe de iepure – 4 buc.
• Pastaie de vanilie – 1 buc.
• Ienibahar – 6 - 7 boabe zdrobite
• Usturoi – 4 catei
• Salote – 2 buc.
• Ulei de masline – 3 linguri
• Piper boabe – 1/2 lingurita
• Miere – 1 lingura
• Vin roze – 50 ml
• Fresh de la 2 portocale
• Ciuperci – 8 buc. mai mari
• Sare – dupa gust

Mod de preparare

• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar
• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite
• pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati-l pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore si 30 minute
• spalati bine ciupercile si nu le decojiti
• picurati ulei de masline (cca 1 lingura pe acestea), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos
• intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele.

Pofta buna!