Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta rasol de berbecut, made by Adrian Hadean

Reteta rasol de berbecut, made by Adrian Hadean
Reteta rasol de berbecut, made by Adrian Hadean

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

12h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Rasol de berbecut – 2 buc.
• Morcovi – 4 buc. mari
• Usturoi – 3 - 4 catei
• Stele de anason – 5 - 6 buc.
• Hasme – cateva buc.
• Sare grunjoasa, piper, seminte de chimen negru
• Vin rosu sec – 100 ml (Feteasca neagra)
• Supa de oase/ apa – 300 ml

Ingrediente pentru garnitura:
• Naut
• Usturoi – 2 catei
• Ceapa – 1 buc.
• Foi de dafin – 2 buc.
• Sare
• Patrunjel
• Ulei de masline

Mod de preparare

• taiati morcovii in bucati mari si adaugati-i in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• spalati si stergeti carnea cu un prosop curat si uscat, apoi asezati-o in slow cooker, peste patul de morcovi
• adaugati cativa catei de usturoi, 5 - 6 stele de anason, cateva hasme, apoi presarati peste carne sare grunjoasa, piper si seminte de chimen negru
• turnati peste carne 100 ml de vin rosu sec (Feteasca neagra) si 300 ml supa de oase (daca nu aveti, folositi apa)
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 12 ore
Pentru prepararea garniturii:
• pastrati nautul in apa, de seara pana dimineata, apoi fierbeti-l in multa apa, cu doi catei de usturoi, o ceapa, doua foi de dafin si sare, pana se inmoaie bobul
• amestecati nautul cu sare de mare, patrunjel si ulei de masline.

Pofta buna!