Rețetă friptură curcan gătită lent cu oțet balsamic la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-Pot by Teo's Kitchen
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 1 kg cartofi |
• 2-3 morcovi |
• 2 pulpe curcan |
• 80ml ulei măsline |
• 150ml oțet balsamic |
• 2 lingurițe mustar |
• ierburi aromatice |
• (oregano, busuioc, rozmarin) |
• 10-15 caței usturoi |
• 4 fire ceapă verde |
• 1/2 linguriță scorțișoară |
• 200ml supă de pui/vită |
Descriere
Poți face această rețetă la slow cooker folosind carne de curcan sau orice tip de carne, miel, ied, iepure, dar și carne de porc (ceafă, cotlet, spată, mușchiuleț). Urmează pașii rețetei delicioase, suculente, pregătită cu pasiune de Teo's Kitchen.
Mod de preparare
- Tăiem cartofii în sferturi
- Punem carofii și morcovii în vasul slow cookerului Crock-Pot
- Adăugăm sare și piper
- Crestăm pulpele de curcan
- Le împănăm cu usturoi și condimentăm
- Așezăm carnea în vas, peste legume
- Pregătim sosul, adăugăm muștar, ceapă verde, supă, ulei, oțel balsamic și condimente
- Amestecăm totul și turnăm în vas
- Setăm pe funcția High, timp de 5 ore