Reteta tochitura de inimi de porc
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Inimi de porc – 800 gr. (produs finit dupa curatare) |
• Unt / unt aromat cu ierburi – 40 gr. |
• Ulei de masline – 1 lingura |
• Usturoi – 2 capatani |
• Legume deshidratate bio – 1 lingurita |
• Suc de rosii – 400 ml |
• Apa – 200 ml |
• Cimbru uscat – 1 lingurita rasa |
• Amidon – 2 lingurite |
• Sare de mare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• curatati bine inimile de porc, astfel incat sa ramaneti cu 800 gr.
• tocati ambele capatani de usturoi cat mai marunt
• puneti-le intr-un bol si adaugati uleiul de masline deasupra
• amestecati-le bine cu legumele deshidratate, usturoi, cimbru uscat, sare si piper
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si adaugati sucul de rosii, untul si apa
• amestecati bine si puneti capacul
• setati pe modul de gatit ''High'' si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu 10 minute inainte de incheierea programului dizolvati amidonul in putin lichid din cel format in vasul Crock-Pot si puneti-l peste tochitura
• amestecati si asteptati incheierea programului – serviti apoi cu mamaliguta.
Pofta buna!
• tocati ambele capatani de usturoi cat mai marunt
• puneti-le intr-un bol si adaugati uleiul de masline deasupra
• amestecati-le bine cu legumele deshidratate, usturoi, cimbru uscat, sare si piper
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si adaugati sucul de rosii, untul si apa
• amestecati bine si puneti capacul
• setati pe modul de gatit ''High'' si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu 10 minute inainte de incheierea programului dizolvati amidonul in putin lichid din cel format in vasul Crock-Pot si puneti-l peste tochitura
• amestecati si asteptati incheierea programului – serviti apoi cu mamaliguta.
Pofta buna!