Reteta supa crema de dovleac
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• dovleac placintar – 800 g – 1 kg |
• smantana de gatit (din lapte de vaca) – 200 ml |
• apa clocotita (sau stock de legume) – cca 600 ml |
• oregano proaspat – 78 frunze |
• parmezan ras – 100 g |
• ceapa verde – ½ legatura |
• ulei aromatizat cu chilli – dupa gust |
• ulei aromatizat cu busuioc – dupa gust |
• sare si piper alb – dupa gust |
Mod de preparare
• taie dovleacul cuburi si pune-l in slow cooker Crock Pot 4,7 L Digital
• toaca ceapa verde marunt si pune-o peste dovleac
• adauga apoi oregano
• pune apa clocotita deasupra
• seteaza slow cooker Crock Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 3 ore si 30 min
• pune capacul si lasa-l sa gateasca
• mixeaza compozitia într-un recipient separat, folosind un blender vertical
• potriveste de sare si piper alb, adauga parmezan ras si smantana de gatit si mixeaza inca putin
• serveste cu putin ulei aromatizat cu chilli sau busuioc si crutoane de paine sau flakes de chorizo.
Pofta buna!
• toaca ceapa verde marunt si pune-o peste dovleac
• adauga apoi oregano
• pune apa clocotita deasupra
• seteaza slow cooker Crock Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 3 ore si 30 min
• pune capacul si lasa-l sa gateasca
• mixeaza compozitia într-un recipient separat, folosind un blender vertical
• potriveste de sare si piper alb, adauga parmezan ras si smantana de gatit si mixeaza inca putin
• serveste cu putin ulei aromatizat cu chilli sau busuioc si crutoane de paine sau flakes de chorizo.
Pofta buna!