Reteta budinca de paine
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Paine toast fara coaja – aprox .15 felii |
• Scortisoara – 1 lingurita |
• Lapte – 50 ml |
• Smantana de gatit – 150 ml |
• Oua – 3 buc. mai mari |
• Zahar – 5 linguri |
• Esenta de vanilie – 1 lingurita |
• Banane – 5 buc. mai coapte |
• Miez de nucă – 100 gr. |
• Sare – 1 varf de cutit |
• Unt – 15 gr. |
Mod de preparare
• bateti ouale cu zaharul si sarea folosind un mixer, pana ce compozitia devine pufoasa
• adaugati laptele, smantana de gatit, scortisoara si esenta de vanilie, amestecand incet
• prajiti miezul de nuca
• decojiti bananele, taiati-le cuburi si mixati-le pana devin ca o pasta
• adaugati miezul de nuca peste ele si mixati foarte putin
• ungeti vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu unt si adaugati hartia de copt in vas
• inmuiati feliile de paine toast si creati un pat la baza slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• taiati triunghiuri mici si umpleti si colturile
• apasati pe felii pentru a crea un blat uniform
• adaugati 2 - 3 linguri de pasta de banane si miez de nuca si intindeti compozitia uniform
• repetati procedeul inca o data
• peste al doilea strat de pasta de banane si miez de nuca adaugati un ultim strat din miez de paine inmuiat in compozitia initiala – presati usor pentru a nu tasa prajitura
• setati pe modul de gatire ''Low'' si timpul 3 ore.
Pofta buna!
• adaugati laptele, smantana de gatit, scortisoara si esenta de vanilie, amestecand incet
• prajiti miezul de nuca
• decojiti bananele, taiati-le cuburi si mixati-le pana devin ca o pasta
• adaugati miezul de nuca peste ele si mixati foarte putin
• ungeti vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu unt si adaugati hartia de copt in vas
• inmuiati feliile de paine toast si creati un pat la baza slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• taiati triunghiuri mici si umpleti si colturile
• apasati pe felii pentru a crea un blat uniform
• adaugati 2 - 3 linguri de pasta de banane si miez de nuca si intindeti compozitia uniform
• repetati procedeul inca o data
• peste al doilea strat de pasta de banane si miez de nuca adaugati un ultim strat din miez de paine inmuiat in compozitia initiala – presati usor pentru a nu tasa prajitura
• setati pe modul de gatire ''Low'' si timpul 3 ore.
Pofta buna!