Rețetă cheesecake cu chia, merisoare și zmeură la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-Pot
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Biscuiti – 200 gr. |
• Unt la temperatura camerei – 90 gr. |
• Crema de branza “Philadelphia” – 600 gr. |
• Oua – 2 buc. |
• Zahar brun – 100 gr. |
• Coaja rasa de la o portocala |
• Vanilie – 1 lingurita |
• Merisoare deshidratate – 3 linguri |
• Seminte de chia – 2 linguri |
• Scortisoara macinata – 2 lingurite |
• Ghimbir macinat – ½ lingurita |
• Cardamon macinat – ½ lingurita |
Mod de preparare
• maruntiti biscuitii si amestecati-i cu scortisoara, cardamonul si ghimbirul macinat
• amesteca apoi aceasta compozitie cu untul la temperatura camerei
• puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L Digital si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului
• amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de portocala, vanilia, semintele de chia si merisoarele, omogenizand bine compozitia
• turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' pentru 3 ore
• scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati.
Pofta buna!
• amesteca apoi aceasta compozitie cu untul la temperatura camerei
• puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L Digital si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului
• amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de portocala, vanilia, semintele de chia si merisoarele, omogenizand bine compozitia
• turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' pentru 3 ore
• scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati.
Pofta buna!