Reteta cheesecake cu ciocolata
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Biscuiti - 200 gr. |
• Unt topit - 80 gr. |
• Crema de branza - 600 gr. |
• Oua - 2 buc. |
• Zahar - 100 gr. |
• Coaja rasa de la o lamaie |
• Vanilie - 1 lingurita |
• Ciocolata neagra - 50 gr. |
Mod de preparare
• maruntiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit
• puneti o foaie de copt in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului
• amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ciocolata rasa, omogenizand bine compozitia
• turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore
• scoateti vasul de ceramica din Crock-Pot si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati.
Pofta buna!
• puneti o foaie de copt in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului
• amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ciocolata rasa, omogenizand bine compozitia
• turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore
• scoateti vasul de ceramica din Crock-Pot si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati.
Pofta buna!