Reteta cuib de viespe la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Teo's Kitchen
Porții
12
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
Pentru aluat: |
• 200ml lapte caldut |
• 7g drojdie uscata |
• 60g zahar |
• ½ lingurita sare |
• 1 ou |
• 400g faina |
• 60g unt topit |
• o lingurita extract de vanilie |
• o lingura coaja de lamaie/portocala |
• 200g dulceata/magiun |
Pentru glazura: |
• 150g zahar pudra |
• 30ml lapte |
• 30ml sirop de artar |
Descriere
Cel mai iubit desert este prajitura facuta in casa! Teo's Kitchen iti aduce o reteta delicioasa, prin gatire lenta la slow cooker CrockPot 4.7L Digital: cuib de viespi! Nu mai trebuie sa astepti ca aluatul sa dospeasca datorita tehnologiei de gatire lenta! Cuibul de viespe va iesi moale si pufos! Incearca si tu reteta!
Mod de preparare
- Amesteca laptele, zaharul si drojdia si lasa amestecul sa se odihneasca 10 minute
- Intr-un bol incapator pune faina si fa o groapa in mijloc. Pune amestecul de lapte, untul topit, vanilie, sare si coaja de portocala. Amesteca cu lingura de lemn si apoi framanta rapid un aluat omogen. Lasa-l sa se odihneasca 10 minute. In acest timp, unge vasul ceramic al slow cookerului Crock-Pot 4.7L Digital cu unt si tapeteaza-l cu hartie de copt
- Tapeteaza masa cu putina faina si intinde aluatul in foaie de 35x20cm si de 1/2 cm grosime. Unde aluatul cu dulceata sau magiun, in strat uniform. Ruleaza si taie aluatul in 12 parti egale.
- Aseaza rulourile in vasul slow cookerului, unge cu oul batut bine si seteaza aparatul pe modul LOW timp de 4 ore sau HIGH titmp de 2 ore
- Intre timp, pregateste glazura din 150g zahar pudra, 30ml lapte si 30ml sirop de artar sau miere
- Cand cuibul de viespe este gata, scoate-l din vas cu ajutorul hartiei de copt si glazureaza-l
Pofta buna!