Reteta dulceata de capsune
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Capsune coapte – 1 kg |
• Indulcitor Stevia – 20 de picaturi |
• Sirop de agave – 2 linguri |
• Esenta de vanilie – 1 lingurita |
• Fresh de lamaie – 2 - 3 linguri |
• Esenta de menta – 1 lingurita |
• Gellfix Stevia – 1 pliculet |
Mod de preparare
• spalati bine capsunele, stergeti-le si asezati-le in slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital
• adaugati indulcitorul, siropul de agave, esenta de vanilie, esenta de menta si fresh-ul de lamaie si amestecati bine
• puneti capacul si setati functia de gatit ''High'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• dupa cca 2 ore si 15 minute, ridicati capacul si adaugati plicul de Gellfix Stevia si amestecati
• mai lasati 15 - 20 minute
• luati o lingura de dulceata si faceti testul pe o farfurie – lasati-o sa se raceasca si daca se intareste dupa cateva minute inseamna ca este gata
• puneti dulceata in 2 borcane sterilizate, puneti capacul si lasati-le cca 5 minute cu capacul in jos, apoi intoarceti-le normal si lasati-le sa se raceasca
• pastrati-le la frigider.
Pofta buna!
• adaugati indulcitorul, siropul de agave, esenta de vanilie, esenta de menta si fresh-ul de lamaie si amestecati bine
• puneti capacul si setati functia de gatit ''High'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• dupa cca 2 ore si 15 minute, ridicati capacul si adaugati plicul de Gellfix Stevia si amestecati
• mai lasati 15 - 20 minute
• luati o lingura de dulceata si faceti testul pe o farfurie – lasati-o sa se raceasca si daca se intareste dupa cateva minute inseamna ca este gata
• puneti dulceata in 2 borcane sterilizate, puneti capacul si lasati-le cca 5 minute cu capacul in jos, apoi intoarceti-le normal si lasati-le sa se raceasca
• pastrati-le la frigider.
Pofta buna!