Reteta prajitura cu morcovi
Porții
10
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Morcovi - 2 buc. |
• Oua - 2 buc. |
• Ulei - 50 ml |
• Faina - 150 gr. |
• Zahar brun - 150 gr. |
• Radacina de ghimbir - 2 cm |
• Nuci macinate - 50 gr. |
• Suc de portocale - 50 ml |
• Coaja rasa de portocala - 1 lingurita |
• Praf de copt - 1 lingurita |
• Bicarbonat de sodiu - ½ lingurita |
• Scortisoara - 1 lingurita |
• Nucsoara rasa - ½ lingurita |
• Sare - un praf |
Mod de preparare
• puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa
• amestecati intr-un alt bol ouale batute cu uleiul si un praf de sare, adaugati morcovii rasi si ghimbirul ras, sucul si coaja rasa de portocale
• puneti apoi amestecul uscat peste cel umed si omogenizati bine compozitia cu o spatula
• tapetati vasul termorezistent al slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu hartie de copt si turnati compozitia
• setati aparatul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore
• sfat: o data la 30 de minute ar fi bine sa stergeti capacul pe interior de aburii formati si sa rotiti si vasul in aparat, pentru o coacere uniforma
• cand programul s-a terminat scoateti cu grija prajitura, cu tot cu hartia de copt si lasati-o la racit pe un gratar
• inainte de servire puteti sa o pudrati cu zahar pudra.
Savurati cu placere!
• amestecati intr-un alt bol ouale batute cu uleiul si un praf de sare, adaugati morcovii rasi si ghimbirul ras, sucul si coaja rasa de portocale
• puneti apoi amestecul uscat peste cel umed si omogenizati bine compozitia cu o spatula
• tapetati vasul termorezistent al slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu hartie de copt si turnati compozitia
• setati aparatul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore
• sfat: o data la 30 de minute ar fi bine sa stergeti capacul pe interior de aburii formati si sa rotiti si vasul in aparat, pentru o coacere uniforma
• cand programul s-a terminat scoateti cu grija prajitura, cu tot cu hartia de copt si lasati-o la racit pe un gratar
• inainte de servire puteti sa o pudrati cu zahar pudra.
Savurati cu placere!