Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta prajitura cu morcovi

Reteta prajitura cu morcovi
Reteta prajitura cu morcovi

Porții

10

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Morcovi - 2 buc.
• Oua - 2 buc.
• Ulei - 50 ml
• Faina - 150 gr.
• Zahar brun - 150 gr.
• Radacina de ghimbir - 2 cm
• Nuci macinate - 50 gr.
• Suc de portocale - 50 ml
• Coaja rasa de portocala - 1 lingurita
• Praf de copt - 1 lingurita
• Bicarbonat de sodiu - ½ lingurita
• Scortisoara - 1 lingurita
• Nucsoara rasa - ½ lingurita
• Sare - un praf

Mod de preparare

• puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa
• amestecati intr-un alt bol ouale batute cu uleiul si un praf de sare, adaugati morcovii rasi si ghimbirul ras, sucul si coaja rasa de portocale
• puneti apoi amestecul uscat peste cel umed si omogenizati bine compozitia cu o spatula
• tapetati vasul termorezistent al slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu hartie de copt si turnati compozitia
• setati aparatul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore
• sfat: o data la 30 de minute ar fi bine sa stergeti capacul pe interior de aburii formati si sa rotiti si vasul in aparat, pentru o coacere uniforma
• cand programul s-a terminat scoateti cu grija prajitura, cu tot cu hartia de copt si lasati-o la racit pe un gratar
• inainte de servire puteti sa o pudrati cu zahar pudra.

Savurati cu placere!