Reteta Prajitura Banana Bread
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 3 banane coapte |
• 2 oua mici |
• 80 g zahar pudra |
• 70 g unt topit |
• 20 g ulei de cocos |
• 1 lingurita vanilie |
• 1 lingurita scortisoara |
• 50 g nuca maruntita |
• 50 g pepite de ciocolata |
• 225 g faina |
• 1 lingurita praf de copt |
• ½ lingurita bicarbonat |
Descriere
O prajitura foarte aromata, cu nuca, ciocolata si banane care se face atat de usor la slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital. Alaturi de o cana cu cafea iti face dimineata mai buna!
Mod de preparare
- Paseaza bananele cu o furculita intr-un castron.
- Adauga ouale si amesteca cu un tel.
- Pune apoi zaharul pudra, untul topit si uleiul de cocos.
- Amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara si adauga putin cate putin in compozitia de mai sus.
- Adauga si vanilia si incorporeaza bine.
- La final pune nuca si ciocolata si amesteca usor.
- Rastoarna compozitia in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, pe o hartie de copt.
- Pune capacul si seteaza modul High pentru 2 ore.
- La final, scoate prajitura pe un grilaj si las-o la racit, apoi o poti felia.