Reteta tarta cu branza, fara aluat
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Branza grasa de vaci - 400 gr. |
• Smantana lichida grasa - 200 ml |
• Stafide inmuiate in 2 linguri esenta de vanilie - 100 gr. |
• Oua - 4 buc. |
• Coaja rasa de lamaie - 1 lingurita |
• Zahar - 100 gr. |
• Faina - 100 gr. |
• Praf de copt cu sofran - 1 lingurita |
• Gem de zmeura - 6 linguri |
• Ciocolata alba rasa - pentru decor |
Mod de preparare
• mixeaza albusurile cu zaharul pana obtii o bezea tare
• amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele si coaja rasa de lamaie
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de pasca
• seteaza pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste pasca
• cand este gata, scoate cu grija pasca ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra gemul de zmeura si decoreaza cu ciocolata rasa.
Savureaza cu placere!
• amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele si coaja rasa de lamaie
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de pasca
• seteaza pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste pasca
• cand este gata, scoate cu grija pasca ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra gemul de zmeura si decoreaza cu ciocolata rasa.
Savureaza cu placere!