Reteta ardei umpluti cu carne de pui, made by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Carne tocata de pui/ curcan – 800 gr. |
• Ardei grasi – 8 - 10 buc. |
• Suc de rosii – 500 ml |
• Orez integral – 100 gr. |
• Ceapa tocata marunt – 2 buc. |
• Morcovi taiati cubulete – 2 buc. |
• Pasta de tomate – 2 linguri |
• Ulei – 4 linguri |
• Patrunjel – 1 legatura |
• Cimbru – putin |
• Foi de dafin – 3 - 4 foi |
• Marar – 1 legatura |
• Boia, sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti carnea tocata intr-un bol mai mare, apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, orezul, jumatate din cantitatea de ulei, pasta de tomate, patrunjelul si mararul tocat
• amestecati bine toate ingredientele, iar la sfarsit adaugati boiaua dulce, sarea si piperul si amestecati din nou
• umpleti ardeii cu umplutura de carne lasand si putin spatiu pentru orezul care va fierbe
• asezati ardeii umpluti in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, adaugati sucul de rosii si apa cat sa ajunga la ¾ din inaltimea ardeilor
• la final adaugati crengute de cimbru de jur-imprejur, foile de dafin si uleiul ramas
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• dupa preferinta puteti decora ardeii cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
• amestecati bine toate ingredientele, iar la sfarsit adaugati boiaua dulce, sarea si piperul si amestecati din nou
• umpleti ardeii cu umplutura de carne lasand si putin spatiu pentru orezul care va fierbe
• asezati ardeii umpluti in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, adaugati sucul de rosii si apa cat sa ajunga la ¾ din inaltimea ardeilor
• la final adaugati crengute de cimbru de jur-imprejur, foile de dafin si uleiul ramas
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• dupa preferinta puteti decora ardeii cu patrunjel tocat.
Pofta buna!