Reteta gulas de vita, made by Jamila Cuisine
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de vita – 1 kg |
• Cartofi noi – 1 kg |
• Rosii pasate – 300 gr. |
• Patrunjel tocat – 1 legatura |
• Boia dulce/ iute – 2 linguri |
• Ceapa taiata julien – 2 buc. |
• Morcovi rondele – 2 buc. |
• Foi de dafin – 2 - 3 buc. |
• Ardei gras taiat Julien – 1 buc. |
• Ardei iute – 1 buc. |
• Chimen |
• Sare – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti rosiile pasate in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, apoi ceapa, morcovii si ardeiul gras
• adaugati ardeiul iute si cartofii noi intregi
• puneti peste legume carnea de vita taiata in bucati destul de mari
• adaugati condimentele: boia, cateva frunze de dafin, chimen si sare pentru gust
• la sfarsit adaugati o cana de apa, iar apoi puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• dupa terminarea programului, presarati patrunjel proaspat peste gulas.
Pofta buna!
• adaugati ardeiul iute si cartofii noi intregi
• puneti peste legume carnea de vita taiata in bucati destul de mari
• adaugati condimentele: boia, cateva frunze de dafin, chimen si sare pentru gust
• la sfarsit adaugati o cana de apa, iar apoi puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• dupa terminarea programului, presarati patrunjel proaspat peste gulas.
Pofta buna!