Reteta pulpe de pui cu naut, made by Jamila Cuisine
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpe de pui afumate – 3 buc. |
• Naut inmuiat – 500 gr. |
• Ceapa – 2 buc. tocata |
• Morcovi – 2 buc. taiati rondele |
• Rosii – 200 gr. |
• Coriandru – 1 legatura |
• Ardei gras tocat – 1 buc. |
• Rasalhanout – 1 lingurita |
• Boia dulce – 1 lingurita |
• Curcuma – 1 lingurita |
• Usturoi tocat – 3 - 4 catei |
• Sare – dupa gust |
Mod de preparare
• adaugati ceapa, ardeiul gras, rosiile si morcovii in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, apoi amestecati putin
• adaugati si nautul inmuiat in apa rece si lasat peste noapte, apoi usturoiul, condimentele (boia dulce, curcuma, ras-al-hanout si sare dupa gust), coriandru verde si amestecati din nou
• adaugati deasupra pulpele de pui afumate si putina apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de gatire 4 ore
• dupa terminarea programului de gatire, presarati deasupra putin coriandru proaspat tocat sau patrunjel.
Pofta buna!
• adaugati si nautul inmuiat in apa rece si lasat peste noapte, apoi usturoiul, condimentele (boia dulce, curcuma, ras-al-hanout si sare dupa gust), coriandru verde si amestecati din nou
• adaugati deasupra pulpele de pui afumate si putina apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de gatire 4 ore
• dupa terminarea programului de gatire, presarati deasupra putin coriandru proaspat tocat sau patrunjel.
Pofta buna!