Reteta Stufat de pui
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g pulpe dezosata de pui |
• 5-6 fire usturoi verde |
• 5-6 fire ceapa verde |
• 100 ml vin alb |
• 200 ml suc de rosii |
• 3 linguri ulei de masline |
• sare dupa gust |
• 1 lingurita piper cu lamaie |
• 1 lingurita coriandru uscat |
• 1 lingurita turmeric |
• marar si patrunjel verde la final |
Mod de preparare
- Taie pulpele de pui in cuburi si pune-o in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital.
- Condimenteaza cu sare, piper cu lamaie, coriandru si turmeric si amesteca bine.
- Adauga vinul alb.
- Taie ceapa si usturoiul verde in bucati de 1 cm lungime si pune-le peste carne.
- Adauga sucul de rosii, amesteca si pune capacul.
- Seteaza modul High pentru 3 ore.
- Cand programul s-a terminat pune peste stufat mararul si patrunjelul tocate marunt.