Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Stufat de pui

Reteta Stufat de pui
Reteta Stufat de pui Reteta Stufat de pui Reteta Stufat de pui

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g pulpe dezosata de pui
• 5-6 fire usturoi verde
• 5-6 fire ceapa verde
• 100 ml vin alb
• 200 ml suc de rosii
• 3 linguri ulei de masline
• sare dupa gust
• 1 lingurita piper cu lamaie
• 1 lingurita coriandru uscat
• 1 lingurita turmeric
• marar si patrunjel verde la final

Mod de preparare

  • Taie pulpele de pui in cuburi si pune-o in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital.
  • Condimenteaza cu sare, piper cu lamaie, coriandru si turmeric si amesteca bine.
  • Adauga vinul alb.
  • Taie ceapa si usturoiul verde in bucati de 1 cm lungime si pune-le peste carne.
  • Adauga sucul de rosii, amesteca si pune capacul.
  • Seteaza modul High pentru 3 ore.
  • Cand programul s-a terminat pune peste stufat mararul si patrunjelul tocate marunt.