Reteta tocanita de mistret
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de mistret – 800 gr. |
• Pastrama de Plescoi sau pastrama afumata (berbecut) – 500 gr. |
• Pesto alla Puttanesca (cu rosii si masline) – optional – 4 linguri |
• Morcovi – 2 buc. mai mari |
• Cartofi – 3 buc. |
• Foi de dafin – 4 buc. |
• Rosii – 3 buc. |
• Usturoi – 5 catei |
• Ceapa rosie – 1 buc. mai mare |
• Ceapa verde – 1 legatura |
• Patrunjel – 1/2 legatura |
• Coriandru boabe – 1 lingura |
• Zeama de portocala – 150 ml |
• Miere – 1 lingura |
• Apa fierbinte – 2 pahare |
• Vin rosu demisec calitativ – 100 ml |
• Sare si piper negru – dupa gust |
Mod de preparare
• fasonati ambele tipuri de carne (daca este cazul) si taiati-le apoi cuburi
• taiati morcovii, cartofii, rosiile si ceapa cuburi
• taiati usturoiul si ceapa verde marunt
• zdrobiti intr-un mojar boabele de coriandru
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia patrunjelului
• amestecati-le si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul ''High'' si lasati la gatit pentru aproximativ 4 ore
• odata fierte legumele si carnea, taiati patrunjel proaspat pe deasupra si serviti.
Pofta buna!
• taiati morcovii, cartofii, rosiile si ceapa cuburi
• taiati usturoiul si ceapa verde marunt
• zdrobiti intr-un mojar boabele de coriandru
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia patrunjelului
• amestecati-le si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul ''High'' si lasati la gatit pentru aproximativ 4 ore
• odata fierte legumele si carnea, taiati patrunjel proaspat pe deasupra si serviti.
Pofta buna!